THUISLOKAAL 1574

THUISLOKAAL 1574

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thuislokaal 1574. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2022 om 7:32 Coq au vin, Kiki's gehaktballen met friet (en truffelmayonaise) en langzaam gegaard buikspek. Wel aan denken om friet en groenten los te bestellen bij andere dan Kiki's gehaktballen. Zalig eten, snel bezorgd en goed verpakt. Aanrader.
13 jan 2022 om 2:38 Reuzengamba ontbrak. Zeekraal ontbrak. Truffelrisotto was veel te zout en heb ik weggegooid. Volstrekt onacceptabel voor zo'n premium prijs. Ik heb hierna patat besteld. Dit is voor het eerst in 5 jaar dat ik een review schrijf.
9 jan 2022 om 12:15 Grote borrelplank, sommige dingen waren wat minder maar de rest was uitstekend! Wellicht de volgende keer ook extra broodjes erbij doen en wat dips om het helemaal af te maken.
8 jan 2022 om 19:48 Geweldige borrelplank!!
31 dec 2021 om 11:26 Het eten was heel lekker, maar het 'hoofdgerecht' was alleen een stuk vlees / garnalen. Blijkbaar moesten bijgerecht los besteld worden, was niet helemaal duidelijk met de kop 'hoofdgerecht'. Dan verwacht je toch een compleet gerecht.
28 dec 2021 om 11:14 Eten was er op de afgesproken tijd en het was heerlijk! Echt een aanrader!
28 dec 2021 om 0:23 Eten kwam een uur te laat en was koud. Smaak was OK voor zover te beoordelen maar portie erg klein. Niet voor herhaling vatbaar
26 dec 2021 om 19:04 Vlot bezorgd, goede porties en erg smakelijk. De prijs waard. Wij bestellen nog eens!
26 dec 2021 om 16:39 Amazing borrel plank - everything nice and fresh and huuuge portions. I am impressed and positively surprised , keep up the good work!
20 dec 2021 om 9:46 Geweldig !!! Heerlijk gegeten super vers en mooi opgemaakt zeer smaakvol echt een aanrader !!
29 nov 2021 om 19:36 Heerlijk gegeten!
8 aug 2021 om 10:12 Het heerlijke eten van Proeflokaal 1574, maar dan thuis. :)